Για το θέμα που τίθεται από αρκετούς σναδέλφους, αναφορικά με την αναζήτηση εντύπων που απαιτούνται για κάθε χρήση στις διοικητικές εξετάσεις και λοιπές διαδικασίες που αφορούν στην εφαρμογή τυ π.δ. 120/2008, σας γνωστοποιώ ότι από το 1997 υπάρχει ένα Βιβλίο που σήμερα είναι πλήρως ανανεωμένο, σύμφωνα με το ισχύον νομικό πλαίσιο, με όλα τα έντυπα έντυπα, με παραδείγματα, με νομολογία και ερμηνευτικές αναλύσεις του π.δ. 120/2008.
Το Βιβλίο λέγεται "ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΎ" και συγγαφείς του είναι ο τέως Υποστράτηγος ΠΑΝΟΥΣΗΣ Σωτήριος και ο νυν Υποστράτηγος ΤΗΛΕΛΗΣ Γεώργιος.
Απ' ό,τι γνωρίζω το βιβλίο αυτό διατίθεται στους Δόκιμους της ΣΑΕΑ και αποτελεί εργαλείο για το αντίστοιχο μάθημα και για τη διενέργεια διοικητικών εξετάσεων στην υπηρεσιακή τους ζωή.
Άρα μπορείτε να το αναζητήσετε σε έναν από τους συγγραφεις αναζητώντας τους στο τηλεφωνικό κέντρο το Αρχηγείου (2106988000)
Αν μπορείτε κ στο stazio9@hotmail.com. Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
Γιατί δεν το ανεβάζεις κάπου να το κατεβάζουμε με ένα link??
O διαχειριστής του policenet μπορεί να βοηθήσει;
Καλή χρονία!
Καλησπέρα συνάδελφοι, αν μπορείτε και στο Stavrekasa@gmail.com
Ευχαριστώ
Καλησπέρα, εαν μπορεί κάποιος από τους συναδέλφους θα τα ήθελα και εγώ στο
hyperpanos@gmail.com
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΒΤΥΠΑ ΓΙΑ ΕΔΕ ΣΤΟ ΕΜΑΙΛ ΜΟΥ.
gchas1965@gmail.com. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Καλησπερα θα ηθελα και εγω αν γινεται τα εντυπα στο μειλ ioan1978@windowslive.com. Ευχαριστω πολυ!
Συνάδελφε εάν μπορεις να στείλεις και σε εμένα τα έντυπα στο panos.d.g@gmail..com,
Σε ευχαριστώ
Εαν μπορει καποιος να τα στειλει και σε εμενα...tasosx2002@yahoo.com
Καλησπέρα,αν μπορείτε στείλτε και στο athaka1980@gmail.com . Ευχαριστώ.
Παιδιά αν κάποιος τα έχει παρακαλώ και στο Geostoik@yahoo.gr και αν ειναι εύκολο και κανενα αρχειο να δουμε τι ενεργειες κανουμε σε καθε περιπτωση!
Καλησπέρα σας! Παρακλώ όπως μου αποστείλετε ανωτέρω εντυπα και τυχόν περιπτώσεις στο pappoudi@windowslive.com Eυχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΣΤΟ MAIL tsixlaball@yahoo.com ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Αν μπορείτε και σε εμένα στο grigorispap1980@gmail.com
Ευχαριστώ πολύ
Γειας σας έχει κανείς την καλοσύνη να τα στείλει και σε μένα?
Ευχαριστώ πολύ
spiroschalkias@gmail.com
Καλησπέρα εάν είναι εύκολο να τα στείλετε και στο e-mail: georgopoulos.marmaria@yahoo.gr
Σας ευχαριστώ πολύ
Καλησπέρα σας υπάρχει δυνατότητα να μου στείλετε και εμένα τα έντυπα στο email μου? Kamalone13@hotmail.gr
Για το θέμα που τίθεται από αρκετούς σναδέλφους, αναφορικά με την αναζήτηση εντύπων που απαιτούνται για κάθε χρήση στις διοικητικές εξετάσεις και λοιπές διαδικασίες που αφορούν στην εφαρμογή τυ π.δ. 120/2008, σας γνωστοποιώ ότι από το 1997 υπάρχει ένα Βιβλίο που σήμερα είναι πλήρως ανανεωμένο, σύμφωνα με το ισχύον νομικό πλαίσιο, με όλα τα έντυπα έντυπα, με παραδείγματα, με νομολογία και ερμηνευτικές αναλύσεις του π.δ. 120/2008.
Το Βιβλίο λέγεται "ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΎ" και συγγαφείς του είναι ο τέως Υποστράτηγος ΠΑΝΟΥΣΗΣ Σωτήριος και ο νυν Υποστράτηγος ΤΗΛΕΛΗΣ Γεώργιος.
Απ' ό,τι γνωρίζω το βιβλίο αυτό διατίθεται στους Δόκιμους της ΣΑΕΑ και αποτελεί εργαλείο για το αντίστοιχο μάθημα και για τη διενέργεια διοικητικών εξετάσεων στην υπηρεσιακή τους ζωή.
Άρα μπορείτε να το αναζητήσετε σε έναν από τους συγγραφεις αναζητώντας τους στο τηλεφωνικό κέντρο το Αρχηγείου (2106988000)
Αν ειναι εύκολο κάποιος να μου τα στείλει στο antonistb5000@gmail.com...Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας !!!
Καλησπέρα όποιος μπορεί να τα στείλει και εμένα arapakos2013@gmail.com
Σελίδες