Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:44 | 15/04/2020

Κάθε πιστόλι που επιλέγεται από πολυεθνικές υπηρεσίες άμυνας και εφαρμογής του νόμου, πρέπει να περάσει περισσότερους από 3.000 ελέγχους ποιότητας και μετρήσεων, που περιλαμβάνουν πλήρη εναλλαξιμότητα εξαρτημάτων, πριν βγει από το εργοστάσιo, και να δοκιμαστεί στο πεδίο της μάχης σε αμέτρητες αμυντικές αντιπαραθέσεις.

Το 92 FS είναι από κάθε άποψη το «Απόλυτο Πιστόλι», ένα πιστόλι θρύλος, το πλέον δοκιμασμένο όπλο προσωπικής άμυνας στην Ιστορία.

Το 92 FS, με την επωνυμία Μ9, δεν ανταποκρίθηκε απλά στις δοκιμαστικές απαιτήσεις του στρατού των Η.Π.Α., αλλά τις ξαναέγραψε από την αρχή!


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:


Διαθέτει σύστημα λειτουργίας FS διπλής/μονής ενέργειας, με εξωτερική αμφιδέξια χειροκίνητη ασφάλεια, μοχλό ασφαλούς αφόπλισης, απεμπλοκή της μπάρας της σκανδάλης, περιστρεφόμενο επικρουστήρα, διάταξη εμπλοκής επικρουστήρα.

Με δείκτη «γεμάτης θαλάμης», σχέδιο ανοιχτού κλείστρου, που ελαχιστοποιεί τις εμπλοκές, μη ανακλαστικό μαύρο ματ φινίρισμα BRUNITON BERETTA, αυτόματη εμπλοκή επικρουστήρα, μέχρι να πιεστεί εντελώς η σκανδάλη, ακόμη και αν το πιστόλι πέσει και χτυπήσει στο έδαφος με την κάννη κάτω, σίγουρη, συμπαγή λαβή με αυλακώσεις, αναστρέψιμο μοχλό αποδέσμευσης γεμιστήρα, σκελετό από ελαφρύ αλουμίνιο, υποφυλακτήρα τύπου μάχης, μοχλό αποσυναρμολόγησης και μοναδικό, ύψιστης ασφάλειας, σχέδιο με μοχλούς ασφάλειας στο κλείστρο που λειτουργούν επίσης και για την ασφαλή αφόπλιση της σφύρας.

 

Δείτε τα χαρακτηριστικά του εξαιρετικού αυτού όπλου:

Χώρα κατασκευής: Ιταλία

Διαμέτρημα: 9mm x 19

Χωρητικότητα γεμιστήρα: 15+1

Συνολικό μήκος (mm/inches: 217/8,5

Ενέργεια: Μονή/ Διπλή

Μήκος κάννης (mm/inches): 125/4,9

Συνολικό πλάτος (mm/inches): 38/1,5

Συνολικό Ύψος (mm/inches): 137/5,4

Απόσταση Σκοπευτικών (mm/inches): 155/6,1

Βάρος άδειο (gr/oz): 945/33,3

(*με πληροφορίες από το berettahellas.com )

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis