Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:00 | 20/04/2016

Φοιτητές που στο πρόσφατο παρελθόν υποστήριζαν τον ΣΥΡΙΖΑ είναι τα άτομα που αιφνιδίασαν χθες την ΕΛ.ΑΣ. με τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν στην είσοδο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη στη λεωφόρο Κατεχάκη.

«Στρατόπεδα συγκέντρωσης ποτέ και πουθενά», «Με τους μετανάστες είμαστε μαζί», «Επαναπροώθηση σε μπάτσους και ναζί» ήταν κάποια από τα συνθήματα που έγραψαν με σπρέι στους τοίχους και το πεζοδρόμιο ακριβώς έξω από το υπουργείο.

Πρόκειται για μέλη της Αριστερής Ενότητας που είχαν αναφορά στον ΣΥΡΙΖΑ μέχρι το καλοκαίρι του 2015.

Οι φοιτητές εμφανίστηκαν στις 10.20 το πρωί στη λεωφόρο Κατεχάκη κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα κατά των κλειστών συνόρων. Ο

ι αστυνομικοί προχώρησαν σε  έξι προσαγωγές ατόμων, τα οποία λίγο αργότερα αφέθηκαν ελεύθερα.

Με εντολή της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ. οι βαμμένοι τοίχοι βάφτηκαν σχεδόν αμέσως προκειμένου να μην είναι λερωμένη η πρόσοψη του κτιρίου.

Παράλληλα, θα ενισχυθούν τα μέτρα ασφαλείας στην είσοδο του υπουργείου για την αποτροπή αιφνιδιαστικών… επισκέψεων από διαδηλωτές στο μέλλον.
ΑΛ.Κ

Πηγή: www.e-typos.com

Θυμίζουμε ότι για τις συγκεκριμένες προσαγωγές υπήρξε επίσημη ανακοίνωση του Τμήματος Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ που για μία ακόμα φορά στάφηκε κατά της ΕΛ.ΑΣ. [Δείτε ΕΔΩ τη σχετική ανακοίνωση]

 

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis