Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:45 | 05/03/2018
Απίστευτες εικόνες είδαν όσοι βρέθηκαν χθες στο γήπεδο Μαζαρακίου για το ντέρμπι του Α' Ομίλου της Β' Κατηγορίας ανάμεσα στον Πείρο Ισώματος και τον Ατρόμητο Λάππα.
 
Νεκρά ζώα υπήρχαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, τέσσερα σκυλιά και ένα αρνί, κάποια σε προχωρημένη σήψη, φυσίγγια παντού και έντονη δυσοσμία! Οι άνθρωποι της γηπεδούχου ομάδας του Πείρου που έφτασαν στις 2.30 μ.μ. στο γήπεδο (το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 4 μ.μ.) προσπάθησαν να καθαρίσουν τον αγωνιστικό χώρο, αλλά δεν κατέστη δυνατό.
 
[custom:google-ads]
 
Εικάζεται ότι κάποιος από την περιοχή «πήρε εκδίκηση» για το νεκρό αρνί, σκοτώνοντας τα σκυλιά πριν από αρκετές ημέρες, αν κρίνουμε από την εικόνα των ζώων.
 
Ο Πείρος δίνει μόνο τα επίσημα παιχνίδια του στο γήπεδο Μαζαρακίου και δεν κάνει προπονήσεις εκεί, οπότε δεν είχε υποπέσει στην αντίληψη των ανθρώπων του το περιστατικό. Πριν από λίγο καιρό, όμως, είχε βρεθεί ένα νεκρό σκυλί στα δίχτυα της εστίας!
 
Ο διαιτητής Γιώργος Παπαδόπουλος αποφάσισε να μην διεξαχθεί το παιχνίδι, αφού στον έλεγχο που έκανε, διαπίστωσε ότι ο αγωνιστικός χώρος ήταν γεμάτος σκουλήκια. Για την τύχη του αγώνα θα αποφασίσει η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣ Αχαΐας. Ο έμπειρος ρέφερι έγραψε στο φύλλο αγώνα:
 
«Ο αγώνας δεν διεξήχθη γιατί την ώρα που έφτασα στο γήπεδο μαζί με τους βοηθούς διαιτητές (15:15) εντός του αγωνιστικού χώρου υπήρχαν τέσσερα νεκρά σκυλιά και ένα νεκρό αρνί ήταν σε προχωρημένη σήψη. Ενημέρωσα τους γηπεδούχους του Πείρου Ισώματος, οι οποίοι έκαναν ενέργειες για να καθαρίσουν τον αγωνιστικό χώρο. Στην ορισθείσα ώρα έναρξης του αγώνα (16:00) και ενώ οι ποδοσφαιριστές ήταν έτοιμοι για την έναρξη, έκανα έλεγχο με τους βοηθούς διαιτητές, τον γιατρό του αγώνα, τον παρατηρητή του αγώνα και τους δύο αρχηγούς και διαπίστωσα ότι ο αγωνιστικός χώρος ήταν γεμάτος σκουλήκια και υπήρχε και έντονη δυσοσμία. Γι' αυτό το λόγο έκρινα ότι ο αγωνιστικός χώρος ήταν επικίνδυνος για την υγιεινή των ποδοσφαιριστών».

 

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:
 
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε αυτεπάγγελτη δικογραφία και ενεργούνται επισταμένες έρευνες για τον εντοπισμό αγνώστων δραστών, οι οποίοι σε απροσδιόριστο τόπο και χρόνο, θανάτωσαν πέντε αδέσποτα ζώα συντροφιάς (σκύλους), πυροβολώντας αυτά με κυνηγετικό όπλο, ενώ στην συνέχεια εναπόθεσαν τις σωρούς τους, στον αγωνιστικό χώρο ποδοσφαιρικού γηπέδου στην Μιτόπολη Αχαΐας, όπου ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί η ποδοσφαιρική αναμέτρηση μεταξύ των ομάδων Πείρος Ισώματος - Ατρόμητος Λάππα. Ο αγώνας διεξήχθη κανονικά, έπειτα από απολύμανση του χώρου.
 
Πηγή: pelop.gr
 
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis