Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:14 | 19/01/2019

Η συντακτική ομάδα του Policenet.gr έχει επισημάνει σε αρκετές δημοσιεύσεις του παρελθόντος ότι οι Σχολές της Ελληνικής Αστυνομίας - κατά την άποψη μας - αποτελούν τη σημαντικότερη "πηγή" λύσεων στα προβλήματα (τωρινά και μελλοντικά) που αντιμετωπίζει το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.

[custom:google-ads]

Οι σωστές επιλογές που αφορούν τις αστυνομικές σχολές, ενισχύουν τα σημαντικότερα θεμέλια του Σώματος και εξασφαλίζουν την επιτυχημένη πορεία των στελεχών του, πραγμα που σημαίνει λύσεις για τους πολίτες και τα ζητήματα που ανακύπτουν καθημερινά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ιερέας, ανθυπαστυνόμος και βιοκαλλιεργητής με χρυσό βραβείο

Στο πλαίσιο αυτό δεν θα σταματήσουμε να παρουσιάζουμε και να φιλοξενούμε στο Policenet.gr , οποιαδήποτε εξέλιξη ή άποψη σχετίζεται με τη Σχολή Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. ή τη Σχολή Αστυφυλάκων.

Στις αστυνομικές σχολές αναφέρθηκε και η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Όλγα Γεροβασίλη κατά τη διάρεκια του χαιρετισμού της στην εκδήλωση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας με θέμα «ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ : ΧΘΕΣ – ΣΗΜΕΡΑ - ΑΥΡΙΟ», που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 14-1-2019, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα της ομιλίας της: 

"Σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας αναμορφώνουμε, εκσυγχρονίζουμε και αναβαθμίζουμε περαιτέρω το εκπαιδευτικό πρόγραμμα στις σχολές των Αστυνομικών, ακολουθώντας τα πλέον προηγμένα πρότυπα και προδιαγραφές.

Συνεχίζουμε και θα ολοκληρώσουμε τη σημαντική αυτή προσπάθεια που ξεκίνησε από το Νίκο Τόσκα.

Σε αυτή την κατεύθυνση έχει συγκροτηθεί επιτροπή στην οποία μετέχουν στελέχη του Υπουργείου Παιδείας για την κατάρτιση ενός σύγχρονου συστήματος διάρθρωσης, οργάνωσης και λειτουργίας της Σχολής Αστυφυλάκων, της Σχολής Αξιωματικών και όλων των άλλων σχολών της Αστυνομικής Ακαδημίας.

[custom:google-ads]

Επεξεργαζόμαστε τη διαρκή μετεκπαίδευση και τη δια βίου μάθηση σε όλα τα επίπεδα, όπως και τη διακρατική συνεργασία με αντίστοιχους οργανισμούς."


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σε στατικές φυλάξεις οι ΟΠΚΕ αντί να ρίχνονται στη μάχη με το έγκλημα

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis