Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
αστυνομικο τμημα
12:44 | 09/07/2024

Σύγχρονο κτίριο αποκτά σύντομα το Αστυνομικό Τμήμα Μετεώρων.

Τη διαβεβαίωση αυτή έλαβε ο Δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος κατά τη συνάντηση που είχε με τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης Μάνο Λογοθέτη. Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στη συνάντηση η ανέγερση του νέου σύγχρονου κτιρίου για τη στέγαση του Αστυνομικού Τμήματος Μετεώρων θα ενταχθεί στον προγραμματισμό του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για χρηματοδότηση μέσα στο 2025.

Διαβάστε επίσης

Η ανέγερση του νέου κτιρίου που πρόκειται να λύσει ένα χρόνιο πρόβλημα στέγασης των αστυνομικών υπηρεσιών της περιοχής του Δήμου Μετεώρων αναμένεται να γίνει σε οικόπεδο που παραχώρησε παλαιότερα ο Δήμος.

1

Ο Δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος σε δήλωσή του μετά το πέρας της συνάντησης τόνισε ότι: «Είχα μια πολύ ουσιαστική και εποικοδομητική συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα  Δημόσιας Τάξης Μάνο Λογοθέτη. Του έθεσε επιτακτικά την ανάγκη επίσπευσης των διαδικασιών για την ανέγερση νέου κτιρίου για τη στέγαση του Αστυνομικού Τμήματος Μετεώρων. Ήρθε η ώρα η περιοχή μας να αποκτήσει ένα σύγχρονο κτίριο όπου θα στεγάσει τις αστυνομικές υπηρεσίες της. Ο κ. Λογοθέτης με ενημέρωσε και με διαβεβαίωσε ότι το Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας θα εντάξει το έργο στον χρηματοδοτικό προγραμματισμό για το 2025. Ενημέρωσα για τα παραπάνω τον Αστυνομικό Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων Δημήτρη Μήτραινα με τον οποίο έχουμε αναπτύξει μια στενή και αποτελεσματική συνεργασία. Είμαι σίγουρος ότι μέσα στο 2025 θα δούμε ένα χρόνιο αίτημα της τοπικής μας κοινωνίας να ικανοποιείται. Συνεχίζουμε να διεκδικούμε και να πετυχαίνουμε αποτελέσματα προς όφελος των πολιτών».

Πηγή:  trikalavoice.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis