Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
ΚΑΠΕΛΟ
19:14 | 16/07/2024

Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Βορειοανατολικής Αττικής:

Πραγματοποιήθηκε χθες, 15-7-2024, συνάντηση των μελών του Δ.Σ. της Ένωσής μας με τη νέα διοίκηση και τους αξιωματικούς του Β’ Τμήματος Τροχαίας Βορειοανατολικής Αττικής.

Διαβάστε επίσης

Είχαν προηγηθεί πάμπολλες αιτιάσεις μελών μας που υπηρετούν εκεί για μη τήρηση βασικότατων σημείων του Π.Δ. 394/2001 και καταστρατηγήσεις που έχουν σημείο αναφοράς κυρίως το ωράριο, τον τρόπο εκτέλεσης της υπηρεσίας τους, την έλλειψη εσωτερικού Κανονισμού λειτουργίας της Υπηρεσίας, τη σοβαρή διακινδύνευση (πειθαρχική και ποινική) των εργαζομένων στα Γραφεία, κυρίως λόγω επικείμενων παραγραφών παραβάσεων λόγω υπερεργασίας και απασχόλησής τους σε άλλα άσχετα καθήκοντα κλπ.

Από τη συνάντηση προέκυψε αναμφίβολα ότι έχουν ρεαλιστική βάση όλες οι σχετικές καταγγελίες των συναδέλφων και εναπόκειται στη νέα διοίκηση η άμεση διόρθωση όλων αυτών των σοβαρών δυσλειτουργιών, σε εύλογο χρόνο. Παράλληλα, το Δ.Σ. θα βοηθήσει προωθώντας και αναφέροντας όλα τα προβλήματα στη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής και θα συνεργασθεί για την επίλυσή τους. Εργασιακά πισωγυρίσματα δεν πρόκειται να γίνουν ανεκτά με οποιοδήποτε πρόσχημα. Δεν είναι δυνατόν, επί παραδείγματι, να μη γνωρίζει ο εργαζόμενος συνάδελφος πότε εργάζεται το Σαββατοκύριακο ή να μη γνωρίζει έγκαιρα πότε θα εργασθεί την επομένη. Τα φαινόμενα αυτά θα τεθούν υπόψη και της ηγεσίας της Γ.Α.Δ.Α. για το θέμα τυχόν ενίσχυσης της συγκεκριμένης Υπηρεσίας μετά την έλλειψη προσωπικού, που είναι αυταπόδεικτη.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους συναδέλφους της συγκεκριμένης Υπηρεσίας για την ευθύτητα και την παρρησία με την οποία εξέθεσαν όλες τις δυσλειτουργίες και τη στάση τους μας τιμά όλους. Εμείς θα συνεχίσουμε, αρωγοί και συμπαραστάτες τους, έως ότου διευθετηθούν όλα τα προβλήματά τους.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis