Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
17:03 | 22/10/2024

Το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ έγινε την Κυριακή (20/10), δύο μέρες μετά όμως παραμένει στο προσκήνιο, με την έκθεση της αστυνομίας να κάνει λόγο για φτύσιμο του Ραζβάν Λουτσέσκου προς τον Έρικ Λαμέλα ενώ αναφέρεται και σε τραυματισμό δύο αστυνομικών από διαπιστευμένα άτομα των «ασπρόμαυρων».

Μετά την ανακοίνωση της ΕΠΟ για τη πειθαρχική δίωξη που άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας κατά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, του Λουτσέσκου και του Λαμέλα, ήρθε στο φως και η έκθεση της αστυνομίας για όσα έγιναν στην OPAP Arena.

Διαβάστε επίσης

Όπως αναφέρει σε αυτή, ο Λαμέλα «επειδή πέταξε ένα χαρτί, ή χανζαπλάστ στον Λουτσέσκου, ο οποίος τον έφτυσε» και στη συνέχεια τονίζεται ότι «ένα από τα διαπιστευμένα άτομα του ΠΑΟΚ γύρισε μαινόμενος και με επιθετικότητα προς διαπιστευμένα άτομα της ΑΕΚ με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να προβούν σε διαχωρισμό των εμπλεκομένων να δεχθούν λακτίσματα και απωθήσεις με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δυο αστυνομικοί και να διακομιστούν στο 401.

Γι’ αυτό ξεκίνησε προανάκριση από τη Διεύθυνση αθλητικής βίας για παραβάσεις περί βίας κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, διατάραξη κοινής ειρήνης και απλή σωματική βλάβη του ποινικού κώδικα».

Η έκθεση της αστυνομίας αναφέρει επίσης πως «ο Λουτσέσκου εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο στο τέλος του αγώνα με έντονες χειρονομίες και κινώντας τα δάχτυλά του απευθυνόμενος στην κερκίδα. Αυτό προκάλεσε την έντονη λογομαχία με τον Βέγκα. Επίσης ο δηλωμένος ως φροντιστής Κ. Γιαντσίδης πριν την είσοδο του στη φυσούνα έδειξε προς την κερκίδα τα μεσαία δάχτυλα.

Ο έτερος δηλωμένος φροντιστής Ευθ. Καλταμπανίδης επέστρεψε μαινόμενος στο σημείο που βρίσκονταν οι άνθρωποι της ΑΕΚ και της αστυνομίας και προσπάθησε σπρώχνοντας με επιθετικότητα να τους προσεγγίσει».

Έπειτα από όλα αυτά και με δεδομένες και τις πειθαρχικές διώξεις του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, στην ΠΑΕ ΑΕΚ δηλώνουν δικαιωμένοι για όσα κατήγγειλαν για τη συμπεριφορά του προπονητή του ΠΑΟΚ και ανθρώπων που βρίσκονται στην αποστολή του.

Πηγή: newsbeast.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis