Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
istock-696235888
19:29 | 23/07/2024

Ένας αστυνομικός της κομητείας Τζέιμς Σίτι στην πολιτεία Βιρτζίνια των ΗΠΑ υπέστη ελαφρά τραύματα όταν ένας ύποπτος άδειασε το όπλο του πάνω στο περιπολικό!

"Λάβαμε πολλές κλήσεις που ανέφεραν ότι ένας οδηγός πυροβολήθηκε από άλλον οδηγό στην περιοχή", δήλωσε στο 13NewsNow ο αρχηγός της αστυνομίας της κομητείας Τζέιμς Σίτι, Μαρκ Τζέιμισον.

Διαβάστε επίσης

Ο Jamison πρόσθεσε ότι το όχημα χτυπήθηκε από έως και τέσσερις σφαίρες, αλλά ο οδηγός δεν τραυματίστηκε.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο για να διεξάγουν έρευνα, ένας άνδρας, ο οποίος αργότερα αναγνωρίστηκε ως ο Andrew Susalis, 35 ετών, φέρεται να άνοιξε πυρ εναντίον τους από τον επάνω όροφο ενός σπιτιού ενώ οι αστυνομικοί βρίσκονταν ακόμη λίγα σπίτια μακριά.

Οι αρχές δήλωσαν ότι ο ύποπτος πυροβολούσε το περιπολικό της αστυνομίας για αρκετά λεπτά, δημιουργώντας πάνω από 100 τρύπες από σφαίρες.

Οι αστυνομικοί είπαν ότι δεν ανταπέδωσαν τα πυρά επειδή δεν μπορούσαν να εντοπίσουν από πού ακριβώς προέρχονταν οι πυροβολισμοί.

Ο Susalis τελικά παραδόθηκε ειρηνικά και τώρα βρίσκεται υπό κράτηση.

A James City County, Virginia, Police officer was ambushed in this patrol car Wednesday by a man firing a rifle. Police say the vehicle had more than 100 bullet holes. The officer suffered minor injuries.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis