Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
ραχωβιτσασ
10:19 | 28/10/2023

Αἶσα… Στα αρχαία ελληνικά η λέξη σημαίνει «μοίρα, θεωρείται σαν θεά της ανθρώπινης μοίρας, δηλαδή της αρχαίας ελληνικής αντίληψης για την τύχη την οποία δημιουργεί ο άνθρωπος μοναχός του». Πως όμως μια ανθυπαστυνόμος της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας, που στην δουλειά της δεν αφήνει τίποτα στην…. μοίρα του και βασίζεται μόνο στις αποδείξεις, έγραψε ένα βιβλίο με αυτόν τον τίτλο είναι δύσκολο να εξηγηθεί. Ωστόσο, η Λαμπρινή Μηνά το κατάφερε όπως εξήγησε και η ίδια κατά την διάρκεια της παρουσίας του δεύτερου βιβλίου της με τον ομώνυμο τίτλο σε γνωστό Wine Bar στο κέντρο της Αθήνας, κάτω από την Ακρόπολη.

Καθημερινά διαχειρίζεται αποτυπώματα ανήλικων παιδιών που έχουν παραβατική συμπεριφορά και από εκεί φαίνεται ότι εμπνεύστηκε να βάλει στο χαρτί την περιπέτεια δυο νεαρών αγοριών που ήταν φίλοι, έγιναν συνεργοί και κατέληξαν ορκισμένοι εχθροί. Για το τέλος του βιβλίου η συγγραφέας επιφυλάσσει μια… έκπληξη στον αναγνώστη, τον οποίο από την μια στιγμή στην άλλη, τον κάνει συμμέτοχο.

Διαβάστε επίσης

Την παρουσίαση του βιβλίου της, από τις εκδόσεις «24γράμματα», έκαναν ο Γιάννης Ραχωβίτσας, Επίτιμος Υπαρχηγός ΕΛ.ΑΣ, πρόεδρος του Ινστιτούτου “P.A.D.A-ΑΝΤΙΝΑΡΚΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ”, ο Παναγιώτης Μπούσιος, Δημοσιογράφος του “Star Channel” και αστυνομικός συντάκτης ενώ αποσπάσματα του βιβλίου διάβασε μια «Ψυχοκόρη», η ηθοποιός Ασημένια Βουλιώτη. Την εκδήλωση συντόνισε η δημοσιογράφος – εκπαιδευτικός Όλγα Αντωνίου.

Ασημένια Βουλιώτη

Όλγα Αντωνίου

Λίγα λόγια για την συγγραφέα 

Η Λαμπρινή Μηνά γεννήθηκε το 1977 στον Κόκκινο Πύργο Τρικάλων. Είναι απόφοιτη της Σχολής Αστυφυλάκων και υπηρετεί στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Είναι παντρεμένη με τον Χρήστο Γελαδάκη και έχουνε δύο υπέροχους γιους. Αυτά είναι τα εύσημα της.
Η συγγραφή, είναι ένα μεράκι και μια αγάπη. Η πένα είναι το εργαλείο για να χαράσσει νέες διαδρομές, γεμάτες ενθουσιασμό και ανυπομονησία, μέχρι να πάρουν σάρκα και οστά, αποτυπώνοντας τες με λέξεις που φτιασιδώνονται, καλλωπίζονται, στολίζονται και στη συνέχεια ντύνονται μέχρι να φτάσουν στα χέρια των αναγνωστών με τη μορφή βιβλίου, έτοιμο να τους συνεπάρει σε ταξίδια του νου και της φαντασίας.

zougla.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis