Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
19:33 | 16/07/2024

Τη στιγμή που το υπουργείο εσωτερικών βγάζει εγκυκλίους για την προστασία των εργαζομένων λόγω των ασυνήθιστων θερμοκρασιών, οι εργαζόμενοι συνάδελφοι μας που βρίσκονται στο πεζοδρόμιο έχουν να αντιμετωπίσουν 42 βαθμούς υπό σκιά και μέσα σε κλειστό χώρο.

Το έχουμε επισημάνει πολλάκις φορές, το έχουμε καυτηριάσει σε προγενέστερο χρόνο, μήνες πριν τους καλοκαιρινούς μήνες, τα κλιματιστικά στα λεωφορεία μεταφοράς προσωπικού ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΎΝ.

Διαβάστε επίσης

Μετά την περιβόητη ανακατασκευή που επέστρεψαν τα οχήματα σε χειρότερη κατάσταση από ότι παρελήφθησαν στα συνεργεία, εγείρονται σοβαρά ερωτήματα για το τι προέβλεπε η σύμβαση και τι πραγματικά έγινε στο εν λόγω συνεργείο.

Τα κλιματιστικά όλων λοιπόν των καινούργιου τύπου λεωφορείων ,ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΎΝ..

Και αν λειτουργούν είτε χάνουν λάδια, είτε θα είναι για λίγο καιρό.

Είναι απάνθρωπο είτε λεωφορεία, είτε περιπολικά να μην έχουν κλιματιστικά και συνάδελφοι να επιβαίνουν σε αυτά..

Και αν οι συνάδελφοι των γραφείων τέτοιες μέρες μπορούν να έχουν ευέλικτο ωράριο και να φεύγουν νωρίτερα από τη δουλειά, προκειμένου να μη χρησιμοποιούν τα κλιματιστικά,οι συνάδελφοι των διμοιριών στο Τούρκικο και όπου αλλού διαταχθούν τι επιλογές έχουν; ;

Στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον τρία λεωφορεία να έχουν λειτουργικά κλιματιστικά δε φτάνουν για τις ημερήσιες δυνάμεις, ακόμα και στην περίπτωση που όλες οι διμοιρίες που εργάζονται να παίρνουν μόνο αυτά τα λεωφορεία .

Η λέξη ιλαροτραγωδία είναι πολύ μικρή για να αποτυπώσει την πραγματική διάσταση του προβλήματος.

Η αντιδιαστολή; ; Όλα τα οχήματα μεταφοράς αξιωματικών έχουν λειτουργικά κλιματιστικά..

Κάθε χρόνο γράφουμε τα ίδια γιατί δυστυχώς όσοι πέρασαν δεν έσκυψαν πάνω στο συγκεκριμένο θέμα με τη σοβαρότητα που του πρέπει.

Στην περίπτωση που συνάδελφος μέσα στο όχημα και κάτω από αυτές τις συνθήκες πάθει το οτιδήποτε η ευθύνη ποιον θα βαρύνει; ;

Αμφιβάλλω αν ένας από τους τελευταίους έξι ΔΑΕΘ ΆΡΧΕΣ που εγώ προλάβα από το 2006 που ανέβηκα Θεσσαλονίκη έχει ενοχλήσει με αναφορές το αρχηγείο και να επισυνάψει έγγραφα από το συμβεβλημένο συνεργείο για το ετήσιο κόστος συντήρησης των κλιματικών του στόλου μας,και να καταλήγει με το αυτονόητο...

Είναι ασύμφορη η επισκευή τους .

Επιβάλλεται με κάθε τρόπο η αντικατάσταση τους....

Αυτή είναι η μόνη λύση..

Τα δοκιμάσαμε όλα..

Πράξτε το αυτονόητο .

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΟΟΟΟΟ..

ΠΕΧΛΙΒΑΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΝΤΙΠΡΌΣΩΠΟΣ ΠΟΑΣΥ

1

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis