Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
17:50 | 28/10/2023

«Δεν επιτρέπεται εφησυχασμός, αντιθέτως απαιτείται εγρήγορση και ετοιμότητα για να αντιμετωπισθεί κάθε πρόκληση και απειλή απ' όπου και αν προέρχεται», επισημαίνει ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος σε συγχαρητήριο σήμα του προς το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων που έλαβε μέρος στις εορταστικές εκδηλώσεις της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου, σε όλη την επικράτεια.

Ειδικότερα ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ αναφέρει τα εξής:

Διαβάστε επίσης

«Συγχαίρω θερμώς το σύνολο του στρατιωτικού προσωπικού, το οποίο καθ' οιονδήποτε τρόπο έλαβε μέρος στις λαμπρές εκδηλώσεις του εορτασμού της επετείου της 28ης Οκτωβρίου, καθ' άπασα την επικράτεια.

Ιδιαιτέρως συγχαίρω τα τμήματα παρελάσεως και αποδόσεως τιμών, των οποίων ο άρτιος επαγγελματισμός, το άψογο παράστημα, ο συγχρονισμός και η εν γένει επιβλητική εμφάνιση ανέδειξαν το ακμαίο φρόνημα, το υψηλό ηθικό, το χαλύβδινο σθένος και την ακατάβλητη αποφασιστικότητα των ανδρών και γυναικών των Ενόπλων Δυνάμεων, να υπερασπισθούν με κάθε τρόπο την ακεραιότητα, την ανεξαρτησία και την Ελευθερία της Πατρίδος.

Δεν επιτρέπεται εφησυχασμός, αντιθέτως απαιτείται εγρήγορση και ετοιμότητα για να αντιμετωπισθεί κάθε πρόκληση και απειλή απ' όπου και αν προέρχεται.

Είστε οι άξιοι συνεχιστές των Ηρώων του έπους του '40 και εγγυητές της μακραίωνης και ένδοξης ιστορικής διαδρομής της Ελλάδος. Με τη σημερινή μεγαλειώδη παρέλαση, εστάλη ηχηρό μήνυμα ισχύος και αποτροπής προς πάσα κατεύθυνση.

Το χρέος, για την αξιοπρέπεια και την εξασφάλιση της ακεραιότητας της Πατρίδος, ήταν πάντα βαρύ. Το ίδιο ισχύει και τώρα που η σκυτάλη αυτή του χρέους είναι στα χέρια μας. Σας έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και απεριόριστο σεβασμό. Εύγε!».

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis