Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος συνάδελφος έχει όλα τα έντυπα που είναι απαραίτητα για Ε.Δ.Ε. και Π.Δ.Ε. σύμφωνα με το Πειθαρχικό Δίκαιο 120/2008;
Αν μπορείτε και στο [email protected]
Καλησπέρα συνάδελφοι, αν μπορείτε και στο [email protected]
Ευχαριστώ
Καλησπέρα, εαν μπορεί κάποιος
<p>Καλησπέρα, εαν μπορεί κάποιος από τους συναδέλφους θα τα ήθελα και εγώ στο</p>
<p>[email protected]</p>
ΕΝΤΥΠΑ ΓΙΑ ΕΔΕ
<p>ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΒΤΥΠΑ ΓΙΑ ΕΔΕ ΣΤΟ ΕΜΑΙΛ ΜΟΥ. </p>
<p>[email protected]. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ</p>
ΕΝΤΥΠΑ ΓΙΑ ΕΔΕ
<p>ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΓΙΑ ΕΔΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. [email protected]</p>
Καλησπερα θα ηθελα και εγω αν
<p>Καλησπερα θα ηθελα και εγω αν γινεται τα εντυπα στο μειλ [email protected]. Ευχαριστω πολυ!</p>
EΝΤΥΠΑ
<p>Συνάδελφε εάν μπορεις να στείλεις και σε εμένα τα έντυπα στο [email protected],</p>
<p>Σε ευχαριστώ</p>
Εντυπα Πειθαρχικου
<p>Εαν μπορει καποιος να τα στειλει και σε εμενα...<strong>[email protected]</strong></p>
Καλησπέρα,αν μπορείτε στείλτε
<p>Καλησπέρα,αν μπορείτε στείλτε και στο [email protected] . Ευχαριστώ.</p>
!!!
<p>Παιδιά αν κάποιος τα έχει παρακαλώ και στο [email protected] και αν ειναι εύκολο και κανενα αρχειο να δουμε τι ενεργειες κανουμε σε καθε περιπτωση!</p>
ΕΝΤΥΠΑ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ
<p>Καλησπέρα σας! Παρακλώ όπως μου αποστείλετε ανωτέρω εντυπα και τυχόν περιπτώσεις στο [email protected] Eυχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!</p>
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ
<p>ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΣΤΕΙΛΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΤΟ mail ΜΟΥ: [email protected] . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ</p>
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ
<p>ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΣΤΟ MAIL [email protected] ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ</p>
Αν μπορείτε και σε εμένα στο
<p>Αν μπορείτε και σε εμένα στο [email protected]</p>
<p>Ευχαριστώ πολύ</p>
Χριστός Ανέστη
<p>Γειας σας έχει κανείς την καλοσύνη να τα στείλει και σε μένα?</p>
<p>Ευχαριστώ πολύ</p>
<p>[email protected]</p>
ΕΝΤΥΠΑ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ
<p>Καλησπέρα εάν είναι εύκολο να τα στείλετε και στο e-mail: [email protected]</p>
<p>Σας ευχαριστώ πολύ</p>
Καλησπέρα σας υπάρχει
Καλησπέρα σας υπάρχει δυνατότητα να μου στείλετε και εμένα τα έντυπα στο email μου? [email protected]
ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ - ΕΝΤΥΠΑ
<p><span style="color: rgb(17, 17, 17); font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; background-color: rgb(255, 255, 255);">Για το θέμα που τίθεται από αρκετούς σναδέλφους, αναφορικά με την αναζήτηση εντύπων που απαιτούνται για κάθε χρήση στις διοικητικές εξετάσεις και λοιπές διαδικασίες που αφορούν στην εφαρμογή τυ π.δ. 120/2008, σας γνωστοποιώ ότι από το 1997 υπάρχει ένα Βιβλίο που σήμερα είναι πλήρως ανανεωμένο, σύμφωνα με το ισχύον νομικό πλαίσιο, με όλα τα έντυπα έντυπα, με παραδείγματα, με νομολογία και ερμηνευτικές αναλύσεις του π.δ. 120/2008. </span><br style="color: rgb(17, 17, 17); font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; background-color: rgb(255, 255, 255);">
<span style="color: rgb(17, 17, 17); font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; background-color: rgb(255, 255, 255);">Το Βιβλίο λέγεται "ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΎ" και συγγαφείς του είναι ο τέως Υποστράτηγος ΠΑΝΟΥΣΗΣ Σωτήριος και ο νυν Υποστράτηγος ΤΗΛΕΛΗΣ Γεώργιος. </span><br style="color: rgb(17, 17, 17); font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; background-color: rgb(255, 255, 255);">
<span style="color: rgb(17, 17, 17); font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; background-color: rgb(255, 255, 255);">Απ' ό,τι γνωρίζω το βιβλίο αυτό διατίθεται στους Δόκιμους της ΣΑΕΑ και αποτελεί εργαλείο για το αντίστοιχο μάθημα και για τη διενέργεια διοικητικών εξετάσεων στην υπηρεσιακή τους ζωή.</span><br style="color: rgb(17, 17, 17); font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; background-color: rgb(255, 255, 255);">
<span style="color: rgb(17, 17, 17); font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; background-color: rgb(255, 255, 255);">Άρα μπορείτε να το αναζητήσετε σε έναν από τους συγγραφεις αναζητώντας τους στο τηλεφωνικό κέντρο το Αρχηγείου (2106988000)</span></p>
Εντυπα
Αν ειναι εύκολο κάποιος να μου τα στείλει στο [email protected]...Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας !!!
εντυπα πδε εδε
<p>Συνάδελφε αν μπορεις και εδω σε παρακαλω. Ή όποιος άλλος μπορει. [email protected]</p>
<P>Γιατί δεν το ανεβάζεις κάπου να το κατεβάζουμε με ένα link??</P>
<P>O διαχειριστής του policenet μπορεί να βοηθήσει;</P>
<P>Καλή χρονία!</P>