Καλησπέρα συνάδελφοι! κάποια εκτίμηση για τη φετινή βάση??
Κάλεσα στη Σχολή
<p>Κάλεσα στη Σχολή Μετεκπαίδευσης και η απάντηση ήταν πως θα ενημερωθούμε μέσω p.o.l.</p>
Κι εμένα το ίδιο μου είπαν
Κι εμένα το ίδιο μου είπαν που πήρα στο ΑΕΑ (στο τηλ που αναγράφεται στην προκήρυξη). Όποιος μάθει πρώτος, ας το αναφέρει εδώ.
Βάση αρχιφύλακων
Καλημέρα!! Όταν λενε ότι θα ενημερωθούμε μέσω pol τι εννοουν? Ότι θα ανάρτησουν εκεί τη βάση η το αν είμαστε επιτυχόντες?
Βάση αρχιφύλακων
Υπάρχει κάποιος συνάδελφος εδώ που να ζήτησε αναβαθμολογηση στην ποινική και να μας πει αν βαθμολογήθηκε σωστά??
Τα σύνολα των βαθμολογιών
Τα σύνολα των βαθμολογιών έχουν αναρτηθεί στο pol.μονο η βάση μένει.πιστευω σήμερα να βγει
Mε ενημερωσαν και εμενα οτι
<p>Mε ενημερωσαν και εμενα οτι βγηκε η βαση,στα 172 μορια.Συγχαρητηρια σε οσους περασαμε και καλη τυχη και υπομονη σε οσους θα ξαναπροσπαθησουν.Υ.Γ 1,5 μηνες να μαθουμε αν περασαμε,λες και διναμε για να περασουμε στο Χαρβαρντ...</p>
ΒΙΒΛΙΑ
<p>Καλησπερα συναδελφε.Συγνωμη για την καθυστερηση αλλα δεν εμπαινα μεχρι να μαθω την βαση γιατι τα νευρα μου ηταν στην τσιτα... Στην ποινικη γραφει Ζ' εκδοση ΑΘΗΝΑ 2020 και στο Ποινικο Νεα Εκδοση Αθηνα 2020.Στα εστειλα και σε προσωπικο mail.</p>
Καλημέρα! Χθες βράδυ έμαθα ότι βγήκε και η ποινικη... Εύχομαι σήμερα να βγει η βάση . Μετά από 14 μήνες (συμπεριλαμβανομένης της αρχικής μας προκήρυξης) το μαρτύριο της σταγόνας τελειώνει......