...
<p><span style="font-size:18px;">Καλημέρα και από εμένα...<br>
Όποιος συνάδελφος μπορεί να μου στείλει στο [email protected]</span></p>
μπορει να στειλει καποιος κ
<p>μπορει να στειλει καποιος κ σε μενα τον πινακα [email protected] ευχαριστς</p>
αν μπορει καποιος ας το
<p>αν μπορει καποιος ας το στειλει και σε μενα [email protected] ευχαριστω!!!!</p>
Ερώτηση προς τους
Ερώτηση προς τους διαχειριστές.
Τα σχόλια εδώ μπορεί να τα δει ο καθένας η μόνο τα μέλη;
Αν είναι μόνο για τα μέλη να ποσταρουμε το αρχείο.
Προβλημα
<p><a class="username" href="http://policenet.gr/users/opelorios" title="Προβολή προσωπικού προφίλ.">opelorios</a> το mail μου ήρθε αλλά δεν ανοίγει το αρχείο (Βασικά στη λήψη λεεί πως έχει χωριτικότητα 0 Kb )<br>
Μήπως μπορείς να το ξανά στείελεις?</p>
Και μενα το ιδιο ακριβως με
<p>Και μενα το ιδιο ακριβως με τον abi μου λεει μολις παω να τοι ανοιξω , αν μπορεις ξανα στειλτο... [email protected]</p>
[email protected]
<p>[email protected]</p>
<p> </p>
<p>Όποιος μπορεί και σε εμένα.</p>
<p> </p>
<p>Ευχαριστώ.</p>
Καλησπερα παιδια!Αν μπορει
<p><span style="font-family: 'Times New Roman'; widows: 1;">Καλησπερα παιδια!Αν μπορει καποιος να μου το στειλει και εμενα στο [email protected]!</span></p>
Διευκρινηση για το
<p><u><strong><span style="font-size:14px;">Διευκρινίεις για το συγκεκριμένο ερώτημα:</span></strong></u></p><p><span style="font-size:14px;"><strong>1)</strong> Τις συζητησεις τις βλέπουν άπαντες</span></p><p><span style="font-size:14px;"><strong>2)</strong> Αναρτησεις στο Forum γίνονται ΜΟΝΟ απο μέλη</span></p><p><span style="font-size:14px;"><strong>3) </strong>Τα μέλη όμως <strong>δεν</strong> ειναι αποκλειστικά Αστυνομικοί </span></p><p><span style="font-size:14px;">και εδώ εστιάζεται και ο παράγοντας που δεν επιτρέπει το ανεβασμα ευαίσθητων προσωπικων και υπηρεσιακών δεδομένων. Ωστοσο, ως διαχειριστές ενημερώνουμε όλα τα μέλη αστυνομικούς ότι επεξεργαζόμαστε σε συνεργασία με τους προγραμματιστες μας, ολοκληρωμένη λύση για να αρθούν ανάλογα εμπόδια στο μέλλον</span></p>
Θα ήμουν ιδιαίτερα ευγνώμων αν θα μπορούσες να το στειλεις και στο δικο μου [email protected]
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!