Καλησπέρα και συγχαρητήρια
<p>Καλησπέρα και συγχαρητήρια στους επιτυχώντες. Βγήκαν οι σειρές στο πολ ?</p>
Αυτο σημαινει ότι 8 ατομα
Αυτο σημαινει ότι 8 ατομα κονταροχτυπηθηκατε εχοντας ιδια μορια...αυτος που εχει υψηλοτερη βαθμολογία στην έκθεση περνάει όμως
foteinigiachali 207 με πόσα
<p>foteinigiachali 207 με πόσα μόρια αν επιτρέπεται? Καλα αν μένεις εξω με ισοβαθμία είναι απλά τραγικό εγω πριν 2 χρόνια έμεινα έξω για ένα και μου την έδωσε φαντάσου αυτό!</p>
Καλησπέρα συνάδελφοι
<p>Καλησπέρα συνάδελφοι.Συγχαρητήρια σε όσους τα κατάφεραν κ για όσους δεν τα κατάφεραν καλή δύναμη για του χρόνου.Παράκληση εάν γίνεται να ανε βεί η διαταγή για να την δούμε κ εμείς εάν γίνεται.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.</p>
157 μόρια δεν έχω δει την
157 μόρια δεν έχω δει την λίστα για να δω πόση είναι ακριβώς η διαφορά στο πρωτεύον μαθημα
Ολ
Kaparaliotis ξέρεις τη σειρά που πέρασες;;;; Γιατί θα κονταροχτυπηθούμε εσυ με 160 και εγώ με 161. Πάντως συγχαρητήρια σε όσους πέτυχαν και για όσους δε πέτυχαν να μην απογοητεύονται και να τα δώσουν όλα για όλα του χρόνου
Έχει κάποιος την διαταγή στο
Έχει κάποιος την διαταγή στο πολ να την ανεβάσει στο φόρουμ να λάβουν γνώση και οι υπόλοιποι;;;;;;
Καλησπέρα! Από όσο ξέρω δεν
Καλησπέρα! Από όσο ξέρω δεν επιτρέπεται να ανεβεί για να μην είναι ορατά τα ονόματα των συναδέλφων. Αυτό που μπορώ να σας πω βλέποντας των πίνακα επιτυχόντων είναι πως ο 200ος έχει 157 μόρια. Ο 201 έχει 156... επίσης ως επιτυχόντες θεωρούνται όσοι έχουν γράψει πάνω από 120 μόρια ,που είναι 344 άτομα..γεγονός που δηλώνει την όντως αυστηρή βαθμολογία όπως ειπωθηκε παραπάνω.. όπως και να έχει συγχαρητήρια στους επιτυχόντες και όσον αφορά αυτούς που δεν τα κατάφεραν καλό κουράγιο για του χρόνου!
Το 157 έπιασαν οι δυο
Το 157 έπιασαν οι δυο τελευταίοι εισακτέοι..οι έξι προηγούμενοι το 158.. γενικά κρίθηκαν ολα στη μονάδα...
<p>Πως ξέρεις ότι είσαι εκτός; Θα είναι πολλοί με ισοβαθμία στα 157, μπορεί να είσαι μέσα.</p>