Αν διαβάσει κανείς ολόκληρη την προκήρυξη, στη σελίδα 17-18 που αναφέρεται ο τρόπος βαθμολόγησης και πλέον και αναβαθμολόγησης, αναφέρεται και η διαφοροποίηση στον τρόπο βαθμολόγησης των ξένων γλωσσών. Αν καταλαβαίνω σωστά, θα παίρνεις πολύ λιγότερα μόρια πλέον από τις ξένες γλώσσες.
Που εκτιματε ότι θα φτάσει η
<p>Που εκτιματε ότι θα φτάσει η βάση?</p>
<p>Επίσηςέχει κανείς εικόνα ποιο ήταν το αποτέλεσμα των αναβαθμολογήσεων στα ΤΕΜΑ 2018 που εφαρμόστηκε πρώτη φορά?(εννοώ είχαν μεγάλη απόκλιση οι βαθμολογίες μετά την αναβαθμολόγηση από τις προηγούμενες?προς τα πάνω ή και προς τα κάτω?)</p>
εγώ εκτιμώ γύρω στο 165 ,
εγώ εκτιμώ γύρω στο 165 , λόγω των ξένων γλωσσών που ανέβαζαν πολύ τις άλλες φορές , αλλιώς ίσως έφτανε και στο 170
Σχτικά με το αποτέλεσμα της
<p>Σχτικά με το αποτέλεσμα της αναβαθμολόγησηςέχεο κανείς ιδέα τι έγινε στα ΤΕΜΑ 2018 όπως ρώτησα και παραπάνω?</p>
Από δύο συναδέλφους που ξέρω
Από δύο συναδέλφους που ξέρω ότι έκαναν αίτηση για αναβαθμολογηση στα ΤΕΜΑ μου είπαν ότι βαθμολογήθηκαν με 1 ή 2 βαθμούς παραπάνω απ'ο,τι αρχικά.
Σχετικά με την αναβαθμολόγηση
Σχετικά με την αναβαθμολόγηση οποίος έχει συγκεντρώσει από 96 βαθμούς και πάνω έχει τη δυνατότητα να ζητήσει αναβαθμολόγηση; (Έκθεση,δικονομία,ποινικό, αστυνομικό)
Για να θεωρηθεί κάποιος επιτυχών στην έκθεση πρέπει να έχει από 30 βαθμούς και πάνω από τους 3εις βαθμολογητές; Με 30 βαθμούς θεωρείται επιτυχών;
Ερώτηση για έκθεση
Καλησπέρα! Μια ερώτηση για λογαριασμό ενός φίλου. Με βαθμούς 11 10 και 9 στην έκθεση περνάει ή να πάει για αναβαθμολογιση? Ξέρει κανείς?
Πείτε μου την γνώμη σας
Έβγαλα 204 μόρια. Αξίζει να κάνω αναβαθμολόγηση η μπορεί να πέσω χαμηλότερα;
Σύμφωνα με την προκυρηξη
Σύμφωνα με την προκυρηξη Επιτυχών θεωρείται ο/η υποψήφιος/α που λαμβάνει τη βάση τριάντα (30) στο μάθημα της Έκθεσης Ιδεών και συγκεντρώνει το 50% της συνολικής βαθμολογίας στα εξεταζόμενα μαθήματα, εκτός από τις ξένες γλώσσες.
.
30 μονάδες στο σύνολο πρέπει να έχει στην Έκθεση κάποιος για να θεωρηθεί επιτυχών! Το γράφει στην προκυρηξη
ΜΠΡΑΒΟ
<p>Συγχαρητήρια αγορίνα. Τέτοιες μαλακίες ανέβασε και μετά θα σε κράζουν. άλλοι έχουν γράψει 120-140 και ανησυχούν και ανεβάζεις εσύ την παπαριά σου που είσαι σίγουρα αρχιφύλακας. Με αγάπη. !!</p>
.
<p>An einai dynaton re file na exeis tosa moria kai na rwtas an kaneis anavathmologisi?? den yparxei logos na to sizitas...aporw.</p>
<p>--sygxaritiria parempiptontos!!!</p>
Άστον να κάνει το κομμάτι του
Άστον να κάνει το κομμάτι του..
Υ Γ. Φίλε εγώ στη θέση σου θα έκανα, που ξερεις μπορεί να σε κάνουν ανθυπαστυνομο εσενα
Ποτέ υπολογίζετε να
Ποτέ υπολογίζετε να ανακοινωθεί η βάση ; Ειναι αρκετή μια βδομάδα να εξεταστούν τα γραπτά που ειναι για αναβαθμολόγηση ή μπορεί να χρειαστεί παραπάνω χρόνο ;
Προσωπική μου άποψη μέχρι την
Προσωπική μου άποψη μέχρι την άλλη Παρασκευή θα έχει ανακοινωθεί..!! Πιστεύω και ελπίζω ότι δεν θα περιμένουν να λήξει η προθεσμία για αναβαθμολόγηση προκειμένου να ξεκινήσουν οι διορθώσεις και ότι έχουν ήδη ξεκινήσει να διορθώνουν τα γραπτά αυτών που αιτήθηκαν αναβαθμολόγηση.παρεπιπτοντως ξέρει κανείς πόσοι ζήτησαν αναβαθμολόγηση για μπορούμε να εκτιμήσουμε περίπου και χρόνο αναμονής διόρθωσης??
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΩ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΩ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΤΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΣΕΙΡΑ?
Αποτελέσματα
Καλησπέρα αυτή η αναμονή μας έχει καταστρέψει. Συγκέντρωσα 185 μόρια θεωρείται ότι η βάση θα ανέβει πάρα πάνω ; Η έχω ελπίδες ; . Διαβάζοντας τα παραπάνω σχόλια δεν θέλω να σχολιαστεί αρνητικά γιατί προφανώς όλοι μας θέλουμε να πετύχουμε και έχουμε ανγχος
Σοβαρά τώρα , θεωρείς ότι ένα
Σοβαρά τώρα , θεωρείς ότι ένα θέμα με τίτλο εξετάσεις αρχιφυλακων 2018 και εν αναμονή των βάσεων , είναι κατάλληλο για να θέσεις αυτό το ερώτημα ;;; για γραμματεία το πέρασες εδώ ;; εγώ λέω να αρχίσουμε να ρωτάμε εδώ μέσα τι ωράριο δουλεύουμε την επόμενη μέρα και να κάνουμε και αναφορές για να μας χορηγήσει άδεια το φόρουμ
<p>Δηλαδή οι πίνακες θα βγουν μετά τις αναβαθμολογήσεις??? Θα μάθουμε βάσεις μετά απο 10 μέρες?</p>