Καλησπέρα σε όλους... Ας χρησιμοποιήσουμε αυτό το σύνδεσμο για τυχόν ενημερώσεις από τις επικείμενες μεταθέσεις...
Μεσημεριανές ώρες
<p>Υπάρχει η πληροφορία πως το κατώτερο συμβούλιο μεταθέσεων θα συνεδριάσει σήμερα, μεσημβρινες ώρες. Με αυτό το δεδομένο οπότε, θα ανακοινωθούν απόψε το βράδυ ή αύριο πρωινές ώρες τα μόρια.</p>
Στα πίνακα μορίων που θα
Στα πίνακα μορίων που θα ανακοινωθεί σήμερα αύριο, θα φαίνονται οι μεταθέσεις τριτεκνων η θα πρέπει να περιμένουμε την διαταγή;
αποτελεσματα συμβουλιου
<p>καλησπερα. γνωριζουμε αν εξεταστικαν στο χθεσινο συμβουλιο οι αποσπασεις περαν το 6μηνου ή θα γινει σημερα με τις μεταθεσεις?</p>
Όταν ανακοινωθούν στο pol ας
Όταν ανακοινωθούν στο pol ας μου στείλει κάποιος/α τους πίνακες στο mail [email protected] , διότι δεν έχω δυνατότητα πρόσβασης.
Οι μεταθεσεις Αστυνομικών
Οι μεταθεσεις Αστυνομικών υπηρεσίας γραφείου για άλλη διεύθυνση εξετάζονται στο παρόν συμβούλιο;
Παράκληση οποίος πάρει το
Παράκληση οποίος πάρει το αρχείο με τον πίνακα μορίων ας κάνει μια αποστολή στο [email protected]
Νεότερες πληροφορίες
<p>Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως το συμβούλιο είναι ακόμη σε εξέλιξη και θα τελειώσει αργά απόψε το βράδυ.</p>
τακτικές μεταθέσεις
<p>Καλησπέρα συνάδελφοι!</p>
<p>Οταν ανακοινωθούν οι πίνακες θα μπορεί κάποιος να τους προωθήσει και στο δικό μου mail?</p>
<p>[email protected]</p>
<p>Ευχαριστώ εκ των προτέρων!</p>
ΜΟΡΙΑ
Συναδερφοι, εαν καποιος ελαβε τους πινακες με τα μορια ας τα προωθησει στο [email protected]. Ευχαριστω εκ των προτερων.
Το συμβούλιο θα συνεδριάσει την Πεμπτη.