Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:28 | 19/12/2018

 

Το άρθρο δημοσιεύτηκε στην  εφημερίδα "Σύγχρονη Αστυνομία" της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών   

 

Επιμέλεια: ΠΑΚΟΣ Δημοσθένης, ΚΟΣΜΙΔΗΣ Θεμιστοκλής, ΓΡΕΝΤΖΕΛΟΣ Γεώργιος, ΚΑΛΛΑΝΤΖΗΣ Γεώργιος, ΣΦΥΡΛΑΣ Απόστολος, ΚΟΥΛΟΥΜΠΑΣ Γεώργιος, ΑΝΤΩΝΙΟΥ Ηλίας, ΧΙΟΝΙΔΗΣ Χρήστος, ΓΕΩΡΓΟΣ Κωνσταντίνος, ΒΑΡΒΑΤΟΣ Αποστόλης, ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Ανδρέας, ΚΑΡΑΤΣΙΒΟΣ Ιωάννης.

[custom:google-ads]

- Θα κάνουμε μια σύντομη ανάδρομη ως συνήθως στο τελευταίο δίμηνο καταγράφοντας τα σημαντικότερα για εμάς σημεία :

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εποχούμενες περιπολίες Αρχηγείου

- Μετά από τρία χρόνια  άλλαξε η Διοίκηση της Υ.Α.Τ. Στις πρόσφατες κρίσεις  αποστρατεύτηκε ο κ. ΤΣΙΡΟΣ και ανέλαβε τη διοίκηση ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ. Ευχόμαστε στον προηγούμενο ότι καλύτερο από εδώ και πέρα στην προσωπική του ζωή και στον τωρινό συγχαρητήρια, καλή δύναμη και ότι μετά από τόσα χρόνια, το άξιζε. Αυτά που έχει να λύσει είναι πάρα πολλά και υφίστανται εδώ και χρόνια

- Περάσαμε  και τις επετείους (17η Νοεμβρίου και 6η Δεκεμβρίου ). Οι επιθέσεις που δεχτήκαμε στην περιοχή των Εξαρχείων μπορούν να χαρακτηριστούν επιεικώς δολοφονικές. Οι «γνωστοί»  πλέον ανεβάζουν την ένταση και τον εξοπλισμό τους. Φοβόμαστε ότι θα έχουμε σοβαρούς τραυματισμούς εάν συνεχίσει αυτή η κατάσταση.

- Με την ενεστώσα διοίκηση της Υ.Α.Τ. και της ΔΑΕΑ ελήφθη η απόφαση να χρησιμοποιηθεί ο «ΑΙΑΝΤΑΣ». Και ρωτάμε: Γιατί τόσα χρόνια σάπιζε στην έδρα της υπηρεσίας;

- Με τα γήπεδα τι ακριβώς συμβαίνει; Οι διμοιρίες έχουν δεχθεί σε διαφόρους αγώνες και διαφορετικά γήπεδα, επιθέσεις τύπου Εξαρχείων.

- Έχουμε υπερτονίσει και στο παρελθόν ότι με διμοιρίες των δέκα ατόμων δεν μπορεί να ανταπεξέλθει η Υπηρεσία στις απαιτήσεις της Ηγεσίας. Σε ορισμένες μάλιστα περιπτώσεις η επιχείρηση μοιάζει με αποστολή αυτοκτονίας.

- Επισκέφθηκε την έδρα της ΔΑΕΑ, η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κα. Γεροβασίλη και ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. κ Ανδρικόπουλος. Εμείς ως Ένωση τοποθετηθήκαμε εξ’ αρχής για την επίσκεψη αυτή. Η παρουσία τους είχε θετικό πρόσημο. Δεν πρέπει όμως να μένουμε μόνο στα λόγια. Χρειαζόμαστε άμεση ενίσχυση και ταυτόχρονα ενδελεχή επανεξέταση όλων των καθημερινών αναγκών.

[custom:google-ads]

Υ.Γ. Τι θα γίνει με την Κέρκυρα; Οι 20 μέρες που υποσχεθήκανε για την αποδέσμευση των δυνάμεων της Αττικής πέρασαν. Αντί να αποδεσμευθούμε, κάποιες εβδομάδες πάμε ακόμα και 2 διμοιρίες !!!

Τα ψέματα τελείωσαν. Ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis