Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:02 | 18/09/2018

Αξιότιμε κ.Προεδρε,

Γνωρίζοντας τις προσπάθειες που έχετε καταβάλει προσωπικά αλλά και όλες τις ενέργειες των πρωτοβάθμιων σωματείων, κυρίως της Αττικής και ειδικότερα μελών του Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, απευθύνομαι σε εσάς ενστερνιζόμενος την ευαισθησία σας και την διαρκή σας διάθεση για επίλυση των πάσης φύσεως προβλημάτων που προκύπτουν και αφορούν τους συναδέλφους μας.

[custom:google-ads]

Απευθύνομαι σε εσάς προσωπικά διότι δυστυχώς όσες ενέργειες και αν έχουν γίνει μέχρι σήμερα φαίνεται να καταλήγουν όλες στο ίδιο σημείο.

Στο σημείο που δίνεται για πολλοστή φορά μια ανεκπλήρωτη υπόσχεση.

Ως Αστυνομικός – Μέλος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. – Αντιπρόσωπος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. - Μέλος του Δ.Σ. της Ε.ΑΣ.Υ .Αθηνών, ο οποίος μετακινούμαι καθημερινά με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς από και προς την Υπηρεσία μου, θα ήθελα να σας εκφράσω την οργή και αγανάκτησή μου καθώς και των λοιπών συναδέλφων οι οποίοι απευθύνονται στα γραφεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών αλλά και όλων αυτών με τους οποίους έρχομαι σε επαφή καθημερινά.

Φυσικά το οργή και αγανάκτηση είναι ήπιες εκφράσεις σε σχέση με τα πραγματικά συναισθήματα των συναδέλφων μας οι οποίοι μετακινούνται καθημερινά με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κύριε Πρόεδρε,

Απευθύνομαι προς εσάς διότι θα πρέπει να μπεί τέλος στην κοροϊδία απέναντι σε όλους μας εδώ και καιρό.

Κάποιοι από εμάς (τους εκλεγμένους) τρέχουμε από το ένα γραφείο του Αρχηγείου στο άλλο αναζητώντας απαντήσεις σχετικά με την έκδοση καρτών για τις μετακινήσεις των αστυνομικών στα Μ.Μ.Μ. και οι απαντήσεις που παίρνουμε από την Φυσική Ηγεσία είναι πως είναι θέμα του Υπουργείου και μιας Κοινής Υπουργικής Απόφασης η οποία αναμένουμε να υπογραφεί. Από την Φυσική Ηγεσία όμως αυτό που εισπράττουμε από τα χείλη τους, όσοι από τους έχοντες συνδικαλιστική ιδιότητα έχουμε συναντηθεί μαζί τους, είναι πως σε λίγο καιρό τελειώνει η διαδικασία. Κάθε φορά εδώ και μήνες την ίδια απάντηση. Τελείωσε όμως και το καλοκαίρι του 2018 κ.Πρόεδρε.

Είναι λοιπόν λυπηρό, αναίσχυντο και πέρα για πέρα άδικο να έχουμε τέτοια αντιμετώπιση από την Φυσική και Πολιτειακή Ηγεσία.

- Είναι ντροπή να μην μπορούμε να πάμε στις δουλειές μας.

- Είναι ντροπή να τρέχουμε πίσω από τον κάθε επιβάτη που χτυπάει κάρτα και να χωνόμαστε σαν τους κλέφτες πίσω του πριν κλείσουν οι μπάρες του μετρό για να περάσουμε.

- Είναι ντροπή να δίνεται αυτή η κατεύθυνση από επίσημα χείλη.

- Είναι ντροπή να μας ζητάει η Κυβέρνηση του τόπου να παρανομούμε.

Για πόσο ακόμα θα είμαστε τα παιδιά ενός κατώτερου Θεού, για πόσο ακόμη θα μας κοροϊδεύουν, για πόσο ακόμη θα παίζουν παιχνίδια οικονομικά στην πλάτη του κάθε αστυνομικού, για πόσο ακόμα; Σας παρακαλώ ρωτήστε τους κ.Πρόεδρε για άλλη μια φορά γιατί ξέρω ότι τους έχετε ρωτήσει επανειλημμένως.

Αυτή την φορά όμως σας παρακαλώ ρωτήστε τους και θέστε τους επιτέλους πρό των ευθυνών τους ζητώντας τους ένα χρονικό ορίζοντα με συγκεκριμένες ημερομηνίες.

Θα πρέπει να γνωρίζουμε τι θα γίνει με την έκδοση καρτών, σε κάθε άλλη περίπτωση θα πρέπει να αποφασίσετε (η Π.Ο.ΑΣ.Υ.) μαζί με τα πρωτοβάθμια, τουλάχιστον της Αττικής να γίνει κάποιου είδους κινητοποίηση. Δεν πάει άλλο

Τέλος αν νομίζουν ότι δεν μπορούν να εκδώσουν κάρτες να μας το πούν να τις αγοράσουμε.

Χάρες δεν μας κάνει κανένας και ούτε τις θέλουμε .

Δεν είμαστε επαίτες, είμαστε περήφανοι και θέλουμε το νόμιμο και ότι πραγματικά δικαιούμαστε.

Με εκτίμηση,

ΡΙΖΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝΑΠΛ. ΓΕΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ε.ΑΣ.Υ.ΑΘΗΝΩΝ

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ Π.Ο.ΑΣ.Υ

 

ΚΟΙΝ:

  1. Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών
  2. Μ.Μ.Ε.(Αστυνομικούς συντάκτες)
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis