Ζητήματα Προέδρου Π.Ο.ΑΣ.Υ. & απαντήσεις Υπουργού Προστασίας του Πολίτη - Βίντεο από το Γενικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ
Ζητήματα Προέδρου Π.Ο.ΑΣ.Υ. & απαντήσεις Υπουργού Προστασίας του Πολίτη - Βίντεο από το Γενικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας

Ζητήματα Προέδρου Π.Ο.ΑΣ.Υ. & απαντήσεις Υπουργού Προστασίας του Πολίτη (Βίντεο από Γενικό Συμβούλιο Ομοσπονδίας την 31-07-2019)

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τα ζητήματα που έθεσε ο Πρόεδρος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. Γρηγόριος ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχαήλ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ, στο Γενικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας μας την 31-07-2019, εν όψει της 84ης Διεθνής Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Στο βίντεο που ακολουθεί δείτε τις απαντήσεις που έδωσε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχαήλ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ.

Ο κ. Υπουργός, μεταξύ άλλων, επισήμανε την εύρεση μιας σειράς εναλλακτικών λύσεων για την αναγνώριση της επικινδυνότητας του επαγγέλματος του Αστυνομικού.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πρόταση αναδιάρθρωσης του Επιτελείου και Ειδικών Υπηρεσιών


Παρακολουθείστε το βίντεο για την επικινδυνότητα του επαγγέλματος του Αστυνομικού που επιμελήθηκε η Ομοσπονδία μας για τις ανάγκες του 29ου Πανελλαδικού Συνεδρίου της Π.Ο.ΑΣ.Υ. και αναπαρήχθη στο Γενικό Συμβούλιο την 31-07-2019, πριν από την ομιλία του κ. Πρόεδρου και παρουσία όλων των επίσημων προσκεκλημένων.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Υπαγωγή Ασφαλισμένων στον Κλάδο Υγείας, αύξηση παροχών & ορισμός νέων