Πραγματικα ομως... Υπαρχει
Πραγματικα ομως... Υπαρχει πιυανοτητα να τη στειλουν σε εναν εναν; θα αναρτηθει κ θα ειναι διαθεσιμη για κατεβασμα!
Καλησπέρα παιδιά..θα
<p>Καλησπέρα παιδιά..θα ανεβάσετε την ύλη για την αρχιφυλάκων φέτος??καιγόμαστε :P</p>
ΥΛΗ
<p>[email protected]</p>
<p>Παρακαλώ, εάν είναι εύκολο , στείλτε κι εδώ την ύλη. Σας ευχαριστώ πολύ. Δεν θα αναρτηθεί φέτος, όπως παλαιότετρα?</p>
Η ύλη των ανθυπαστυνόμων για
<p>Η ύλη των ανθυπαστυνόμων για ΤΕΜΑ 2017 είναι σχεδόν ίδια, με την αρχιφυλάκων, πλην πολύ ελάχιστων άρθρων. Οπότε αν κάποιος κατεβάσει αυτήν, διαβάζει εύκολα χωρίς να περιμένει.</p>
Συγγνώμη αν κάνω άσχετη
Συγγνώμη αν κάνω άσχετη ερώτηση μαζί με την ύλη μπορώ να έχω και τις θέσεις που έβγαλε πέρσι για τοποθέτηση! [email protected]
[email protected] αν μπορείτε
<p>[email protected] αν μπορείτε επίσης. Ευχαριστώ και καλό διάβασμα!!! </p>
Ύλη αρχιφυλάκων
Σας παρακαλω και στο δικο μου μαιλ [email protected]!!Ευχαριστω καλη επιτυχία σε ολους!!
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΙ Σ
<p>ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΙ Σ' ΑΥΤΟ [email protected] ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...</p>
Ύλη αρχιφυλάκων
<p>Καλησπέρα! Θα σας παρακαλούσα αν μπορείτε να μου στείλετε την ύλη για τις εξετάσεις αρχιφυλάκων στο email [email protected]. Σας ευχαριστώ!</p>
Εξετασεις αρχιφυλακων
Ρε παιδια η υλη ειναι ιδια με περυσι κ αναγραφεται κ στη προκυρηξη. Τι σας εχει πιασει τετοια ταραχη!!
υλη αστυνομικου δικαιου
<p>Παιδια καλησπερα που μπορω να βρω ολη την υλη και τα φεκ στο δικαιο???</p>
υλη
Παιδια καλησπερα..μπορειτε να μου στείλετε την υλη στ [email protected] ..ευχαριστω εκ το προτέρων..
Ποινική Δικονομια
Συνάδελφοι ξερει κανεις απο ποιο βιβλιο ενδείκνυται να διαβασουμε Ποινικη Δικονομια; Ευχαριστω !
υλη
<p>Να μου στείλετε την ύλη και στο [email protected] </p>
<p>Ευχαριστώ εκ των προτέρων</p>
(ερώτηση)
<p><span style="font-family: "Helvetica Neue", "Segoe UI", Helvetica, Arial, "Lucida Grande", sans-serif; font-size: 13px; background-color: rgb(255, 255, 255);">Γεια σας. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν με τις αλλαγές στο Π.Δ. 100/2003 διατηρώ το αμετάθετο σε περίπτωση που περάσω στις εξετάσεις για Αρχιφύλακας φέτος. Τοποθετήθηκα από τη Σχολή Αστυφυλάκων στην Αθήνα το 2000 και το ίδιο έτος μετατέθηκα εκτός οργανικών θέσεων σε άλλη Δ.Α. (όχι του τόπου συμφερόντων μου) για λόγους σπουδών. Ευχαριστώ.</span></p>
Αν γίνεται να μου στείλει
Αν γίνεται να μου στείλει κάποιος την ύλη και στο [email protected] ευχαριστώ πολύ. . .
Καλησπέρα. Ξέρουμε γενικά
Καλησπέρα. Ξέρουμε γενικά μετά από πόσο καιρο βγαίνουν τα αποτελεσματα των μαθημάτων?
<p>Τη ζητάω εκ νέου διότι διπιστώνω ότι υπάρχουν ανακρίβειες σε σχέση με την προκήρυξη. Όπως για παράδειγμα ότι λείπει το άρθρο 12 του Π.Κ. ή ότι το άρθρο 165 της ποινικής δικονομίας είναι χωρίς παραγράφους ή ότι ο εμπρησμός είναι τελείως παλιά έκδοση του άρθρου. Ευχαριστω και πάλι.</p>