Απ: Απ: Εξετάσεις Αρχιφυλάκων 2013
[quote name=harmem2001 date=2013-11-04]Στο σημερινο πρακτικο της δικονομιας ακουσα απο υποψηφιους οτι μπερδευτηκαν με το αν το εγκλημα ειναι αυτοφωρο ή οχι και κατα συνεπεια τι ενεργειες θα κανει ο ΑΞΥΠ. Δυστυχως οσοι το θεωρησαν αυτοφωρο θα χασουν ολο το πρακτικο. [/quote]
Mήπως ξέρεις ή κάποιος άλλος,άν έγραψα για το άρθρο 46 του ΚΠΔ και στη συνέχεια θεώρησα ότι είναι αυτόφωρο άρθρο 242 παρ.2 ΚΠΔ με αποτέλεσμα να γράψω και το αρθρο 243 παρ. 2 του ΚΠΔ,δε θα πάρω τίποτα από το πρακτικό?Ευχαριστώ!
Απ: Εξετάσεις Αρχιφυλάκων 2013
Όταν είχαν μετρήσει οι βαθμολογίες πριν 4 χρόνια η διαταγή για τους επιτυχόντες δεν ήταν η ίδια, θεωρούνταν επιτυχόντες ανάλογα με τις βαθμολογίες...Αυτό, έχει αλλάξει με αποτέλεσμα όποιος γράφει συνήθως έκθεση να περνάει, το σύστημα αυτό υπήρχε στις εξετάσεις των αρχιφυλάκων για ανθυπαστυνόμους όταν αυτές υπήρχαν.
Απ: Απ: Απ: Εξετάσεις Αρχιφυλάκων 2013
[quote name=roccomania89 date=2013-11-04][quote name=harmem2001 date=2013-11-04]Στο σημερινο πρακτικο της δικονομιας ακουσα απο υποψηφιους οτι μπερδευτηκαν με το αν το εγκλημα ειναι αυτοφωρο ή οχι και κατα συνεπεια τι ενεργειες θα κανει ο ΑΞΥΠ. Δυστυχως οσοι το θεωρησαν αυτοφωρο θα χασουν ολο το πρακτικο. [/quote]
Mήπως ξέρεις ή κάποιος άλλος,άν έγραψα για το άρθρο 46 του ΚΠΔ και στη συνέχεια θεώρησα ότι είναι αυτόφωρο άρθρο 242 παρ.2 ΚΠΔ με αποτέλεσμα να γράψω και το αρθρο 243 παρ. 2 του ΚΠΔ,δε θα πάρω τίποτα από το πρακτικό?Ευχαριστώ!
[/quote]
Εξαρταται απο την επιτροπη που θα βαθμολογησει και ποια γραμμη θα ακολουθησουν. Ισως να ακυρωσουν ολο το πρακτικο σ´ οσους εγραψαν για προανακριση και συλληψη, ισως να δωσουν ελαχιστες μοναδες εστω για την ενημερωση του Εισαγγελεα οπως λες. Αν κρινω απο περυσι, οποιος δεν ειχε γραψει το σωστο, το επιαναν ολο λαθος!! Ομως ισως αλλη επιτροπη περυσι αλλη φετος. Αν ειναι οι ιδιοι βαθμολογητες τοτε δυσκολα τα πραγματα
[quote name=Giannoulisboy date=2013-11-04]Όταν είχαν μετρήσει οι βαθμολογίες πριν 4 χρόνια η διαταγή για τους επιτυχόντες δεν ήταν η ίδια, θεωρούνταν επιτυχόντες ανάλογα με τις βαθμολογίες...Αυτό, έχει αλλάξει με αποτέλεσμα όποιος γράφει συνήθως έκθεση να περνάει, το σύστημα αυτό υπήρχε στις εξετάσεις των αρχιφυλάκων για ανθυπαστυνόμους όταν αυτές υπήρχαν.[/quote]
Συναδελφε δεν εχει αλλαξει κατι. Το ιδιο ισχυει και φετος. Αλλο επιτυχων αλλο αρχιφυλακας τελικα. Πριν 4 χρονια τα ιδια ισχυαν οπως και φετος. Εχουμε τους συμμετεχοντες, τους αποτυχοντες( ειτε απο εκθεση ειτε απο αθροισμα) και τους επιτυχοντες (τουλαχιστον 10 εκθεση + 40 στο συνολο). Απο τους επιτυχοντες τωρα οι 620 καλυτεροι με τις βαθμολογιες θα ονομαστουν Αρχιφυλακες.
Αν οι επιτυχοντες ειναι 1000 απο τους 1500 συμμετεχοντες, τοτε μονο οι 620 θα γινουν Αρχκες. Τοτε που λες εσυ οντως αυτο συνεβη. Οι επιτυχοντες ηταν περισσοτεροι απο τον αριθμο που ζητουσε η προκηρυξη οποτε αυτοματως μετρησαν οι βαθμολογιες!!!
Τα τελευταια τρια χρονια ομως, οι επιτυχοντες που πιανουν εκθεση και 40 συνολο ειναι παντα λιγοτεροι απο τις θεσεις οποτε ονομαζονται ολοι. πχ περυσι οι θεςεις ηταν 680 για 1500 συμμετεχοντες!!! Ομως τελικα οι επιτυχοντες ηταν μονο 596. Οι υπολοιποι κοπηκαν σε εκθεση ή στο αθροισμα. Αρα και οι 596 ονομαστηκαν Αρχκες .
[quote name=KOSKOS date=2013-11-04]Συμφωνώ giannoulisboy.. [b]Κατά τη γνώμη μου [/b] οι διαβασμένοι έγραψαν σε όλα.. Τα θέματα σε σχέση με άλλες χρονιές ήταν εύκολα.. Απλά προβλέπω άνοδο της βαθμολογίας αρκετά.. :([/quote]
Σύμφωνοι ήταν σχετικά εύκολο το θέμα στην έκθεση αλλα όπως άκουσα πολλοί συνάδελφοι δεν έγραψαν καλα δικονομία, άρα εξισορροπείται η βαθμολογία...
Για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας και μεταξύ μας, αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν πιστεύω ότι από όλους που δίνουν έκθεση τα τελευταία 4 χρόνια μόνο οι 600 γράφουν έκθεση πάνω από 10...Όποιος κατάλαβε κατάλαβε... ;)
[quote name=Giannoulisboy date=2013-11-04]Για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας και μεταξύ μας, αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν πιστεύω ότι από όλους που δίνουν έκθεση τα τελευταία 4 χρόνια μόνο οι 600 γράφουν έκθεση πάνω από 10...Όποιος κατάλαβε κατάλαβε... ;)[/quote]
Ειναι οντως περιεργο το μεγαλο ποσοστο αποτυχιας στην εκθεση. Απο την αλλη ομως αν υποθεσουμε οτι παιζονται αλλα βυσματικα παιχνιδια, στους 1500 συμμετεχοντες, πως γινεται να μην συμπληρωνονται οι θεσεις αν γινεται μαγειρεμα; Ισα ισα που σε φαση μαγειρεματος, επρεπε ολες οι θεσεις να συμπληρωνονται και να εκπληρωνονται υποσχεσεις!! Δεν επρεπε να μενουν κενες!!
Ο καθενας που εχει δωσει μπορει να πει την αποψη του.
Εγω δεν αποκομισα την εντυπωση οτι παιζεται μαγειρεμα. Ο,τι περιμενα και υπολογιζα, πηρα τελικα. Δεν εχω παραπονο. Ισα ισα που μας ειχαν αγχωσει οτι πρεπει να ειναι λεξη προς λεξη αλλα στους οργανισμους τουλαχιστον οποιος εγραψε κατι και με δικα του λογια, δεν επεφτε τσεκουρι.
παιδια εγω περυσι στη δικονομια εγραψα ολοσωστα τις 2 θεωριες και στο πρακτικο ημουν αλλου για αλλου.η βαθμολογια που πηρα ηταν 11-11-11.ενδεχεται λοιπον και αν καποιοι ξεφυγαν απ τη σωστη απαντηση να αναφερονται σε καποια σωστα σημεια και να τσιμπησουν καμμια μοναδουλα
[quote name=nek21 date=2013-11-04]παιδια εγω περυσι στη δικονομια εγραψα ολοσωστα τις 2 θεωριες και στο πρακτικο ημουν αλλου για αλλου.η βαθμολογια που πηρα ηταν 11-11-11.ενδεχεται λοιπον και αν καποιοι ξεφυγαν απ τη σωστη απαντηση να αναφερονται σε καποια σωστα σημεια και να τσιμπησουν καμμια μοναδουλα[/quote]
Εγω παλι εγραψα σωστα θεωρια και πρακτικο αλλα εκτος απο το αρθρο που ζητουσε, εγραψα και 2-3 πραγματα παραπανω για να το "δεσω" καλυτερα. Πηγα να το παιξω πονηρος, γνωριζοντας οτι στην ουσια δεν ζηταει αυτα, απλα σκεφτηκα οτι θα εδειχνα οτι ειχα διαβασει καλα.
Το αποτελεσμα ηταν να μου κοψουν 5 μοναδες απο το πρακτικο και αντι για 19-20 πηρα 15 !! Μετα ρωτωντας εμαθα βεβαια οτι αν γραψεις παραπανω απ´ αυτα που ζητουν σου κοβουν κατι!!! Θελουν ακριβως να δειξεις την κριτικη σου σκεψη και απο μια υλη 120-130 αρθρων ας πουμε της δικονομιας, να γραψεις μονο αυτο/α που ζηταει το πρακτικο.
[quote name=Giannoulisboy date=2013-11-04]Για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας και μεταξύ μας, αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν πιστεύω ότι από όλους που δίνουν έκθεση τα τελευταία 4 χρόνια μόνο οι 600 γράφουν έκθεση πάνω από 10...Όποιος κατάλαβε κατάλαβε... ;)[/quote]
το θεμα ειναι φιλε μου οτι καποιοι οντως περνανε την εκθεση αλλα επειδη δεν εχουν γραψει καλα ποινικο την πρωτη μερα, δηλωνουν παραιτηση....επειδη τα εχω δει στην γραμματεια μου, ειδα περυσι αποτυχοντες που ειχαν περασει εκθεση και επειδη δεν ειχαν γραψει καλα ποινικο δηλωναν παραιτηση για τουσ δικους του λογους ο καθενας. οχι οτι δεν συμφωνω εν μερει μαζι σου....
Απ: Απ: Απ: Εξετάσεις Αρχιφυλάκων 2013
[quote name=takiskyr date=2013-11-04][quote name=Giannoulisboy date=2013-11-04]Για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας και μεταξύ μας, αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν πιστεύω ότι από όλους που δίνουν έκθεση τα τελευταία 4 χρόνια μόνο οι 600 γράφουν έκθεση πάνω από 10...Όποιος κατάλαβε κατάλαβε... ;)[/quote]
το θεμα ειναι φιλε μου οτι καποιοι οντως περνανε την εκθεση αλλα επειδη δεν εχουν γραψει καλα ποινικο την πρωτη μερα, δηλωνουν παραιτηση....επειδη τα εχω δει στην γραμματεια μου, ειδα περυσι αποτυχοντες που ειχαν περασει εκθεση και επειδη δεν ειχαν γραψει καλα ποινικο δηλωναν παραιτηση για τουσ δικους του λογους ο καθενας. οχι οτι δεν συμφωνω εν μερει μαζι σου....[/quote]
Επειδη ειναι πιο σωστο να μιλαμε με αριθμους, ας δωσω καποια στατιστικα στοιχεια για περυσι που πραγματικα εχουν ενδιαφερον.
Τελικα απο τους περιπου 1640 συμμετεχοντες, περασαν στην εκθεση οι 976 (αλλα οι 380 κοπηκαν στο συνολο τελικα) !!
Ποσοστο [b]επιτυχιας[/b] στην εκθεση περιπου [b]60%[/b]
Ποσοστο [b]πανω[/b] απο τη βαση στο ποινικο [b]30%[/b] !!!! (εκει εγινε πραγματικα η μεγαλη σφαγη απλα το να πεσεις κατω απο τη βαση στο ποινικο, δικονομια ή οργανισμους, δε σ' αφηνει σιγουρα απ' εξω, οπως με την εκθεση)
Sorry, αν σας κουρασα με τους αριθμους απλα πιστευω εχουν ενδιαφερον, γιατι δε θα πρεπει να ξεχναμε οτι εμειναν κενες περιπου 85 θεσεις που θα μπορουσαν ανετα να εχουν καλυφθει απο τους 380 υποψηφιους που περασαν εκθεση αλλα δεν καταφεραν να συγκεντρωσουν το 50% στο συνολο των μαθηματων.
Το συμπερασμα ειναι οτι δε χρειαζεται απογοητευση απο την πρωτη ημερα, πας κανονικα και τη δευτερη και ο,τι γινει !!!
[edit time=1383596111]harmem2001[/edit]
Απ: Απ: Απ: Απ: Εξετάσεις Αρχιφυλάκων 2013
[quote name=harmem2001 date=2013-11-04][quote name=roccomania89 date=2013-11-04][quote name=harmem2001 date=2013-11-04]Στο σημερινο πρακτικο της δικονομιας ακουσα απο υποψηφιους οτι μπερδευτηκαν με το αν το εγκλημα ειναι αυτοφωρο ή οχι και κατα συνεπεια τι ενεργειες θα κανει ο ΑΞΥΠ. Δυστυχως οσοι το θεωρησαν αυτοφωρο θα χασουν ολο το πρακτικο. [/quote]
[/quote]
Εξαρταται απο την επιτροπη που θα βαθμολογησει και ποια γραμμη θα ακολουθησουν. Ισως να ακυρωσουν ολο το πρακτικο σ´ οσους εγραψαν για προανακριση και συλληψη, ισως να δωσουν ελαχιστες μοναδες εστω για την ενημερωση του Εισαγγελεα οπως λες. Αν κρινω απο περυσι, οποιος δεν ειχε γραψει το σωστο, το επιαναν ολο λαθος!! Ομως ισως αλλη επιτροπη περυσι αλλη φετος. Αν ειναι οι ιδιοι βαθμολογητες τοτε δυσκολα τα πραγματα[/quote]
Πιστεύω πιο σωστό είναι να πάρω κάτι γιατί το άρθρο 46 είναι η μια από τις 2 πράξεις που έπρεπε να κάνει ο Αξ/Υπ και είναι εντελώς ανεξάρτητη από το άν το αδίκημα είναι τελικά αυτόφωρο ή όχι!Κρίμα πάντως γιατί είχα βρει την παγίδα,ήξερα να την δικαιολογήσω αλλά τελικά έπεσα μέσα D-: επηρεασμένος από τον τρόπο που χειριζόμαστε τα αδικήματα στην πράξη!
Μια ερώτηση που θέλω να κάνω είναι άν ο Αξ/ΥΠ ήταν υποχρεωμένος από τον ΚΠΔ να ελέγξει μήπως ο εγκαλών ήταν μεθυσμένος?
Tο πρακτικό στον ΚΠΔ ήταν παγίδα. Το βασικό επιχείρημα είναι ότι μόνο ο χρονικός προσδιορισμός του ότι δεν παρήλθε όλο το επόμενο 24ωρο από το χρόνο τέλεσης του εγκλήματος (κακούργημα ή πλημ/μα) δεν είναι αρκετός για να χαρακτηριστεί ένα ποινικό αδίκημα ως ΑΥΤΟΦΩΡΟ. Χρειάζεται, ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ, να συντρέχει κάποιο δεδομένο από αυτά που ορίζει το αρ. 242 παρ. 1 ΚΠΔ. Στην προκειμένη περίπτωση δεν υπήρχε κάποιος λόγος ανωτέρας βίας, που να εμποδίζει τον παθόντα να καταγγείλει αρμοδίως τα κατ' έγκληση διωκόμενα αδικήματα που τελέστηκαν εναντίον του.
Εάν χαρακτηριστεί ένα έγκλημα ως ΑΥΤΟΦΩΡΟ αυτό έχει δύο βασικές συνέπειες για τον αρμόδιο ανακριτικό υπαλληλο:Α) Ότι μπορέι να διενεργήσει τη σύλληψη του δράστη (αρ. 275 ΚΠΔ) και Β) ότι θα πρέπει, υποχρεωτικά, να διενεργήσει ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΗ (ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ - ΕΚΤΑΚΤΗ) ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ, η οποία είναι πολύ σημαντική διότι, τότε θα πρέπει να προβεί σε όλες τις ανακριτικές πράξεις που χρειάζονται (αρ. 243 παρ. 2 ΚΠΔ).
Εξάλλου, βάσει του άρ. 275 παρ. 3 ο αρμόδιος Εισαγγελέας Πλημ/κών μπορεί στα αυτόφωρα κακουργήματα ή πλημ/τα να εκδίδει, εναντίον του δράστη, ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ, μόνο και μόνο προκειμένου να καθορίζεται και επίσημα από την Εισαγγελία, ότι το έγκλημα είναι ΑΥΤΟΦΩΡΟ. (Βέβαια στη χώρα μας ουδέποτε έχει εκδοθεί τέτοιο ένταλμα). Αξίζει όμως να αναφερθεί.
ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ
Γ.Γ. ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΤΕΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΙΟΡΘΩΝΟΥΝ ΒΑΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΩΝ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ . ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΚΕΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΧΙΜΟΥ ΑΞΥΠ.
Αυτό που με νοιάζει κυρίως είναι άν θα πάρω κάτι, αφού έγραψα για το άρθρο 46 του ΚΠΔ, παρόλο που θεώρησα ότι το αδίκημα είναι αυτόφωρο!
Παιδιά το πρακτικό ήταν άστοχο..Και αυτό γιατι το αυτόφωρο λέει: Η πράξη θεωρείται οτι έγινε πρόσφατα ΙΔΙΩΣ όταν αμέσως ύστερα από αυτήν ο δράστη διώκεται από τη δημόσια δύναμη κλπ κλπ!!!Το "ιδίως" γη αυτό το λόγο το έχει το άρθρο και σημαίνει "κατα κύριο λόγο" αλλιώς θα έπρεπε να λέει "μόνο όταν αμέσως ύστερα από αυτήν"!!!Κ αυτό που λέω επειδή το έψαξα το αναφέρουν και βιβλία της Ποινικής Δικονομίας!! Αλλα μάλλον αυτό που θα έχει σημασία θα ειναι τι λέει το βιβλίο του κυρίου Δερμενουδη μιας που έβαλε εκείνος τα θέματα!!!
επισης αν κανεις γνωριζει κατι σχετικα με το αν παιζουν αρνητικες βαθμολογιες..πχ στη δικονομια για την αυτοψια εβαλα σε παρενθεση και λιγο απο το παρακατω αρθρο μια δυο σειρες-απεικονισεις κτλ- ακομα και τωρα δε ξερω γ ποιο λόγο τ εβαλα..
Τωρα που ειμαι στην δουλεια,πηρα τον εισαγγελεα υπηρεσιας επειδη ειχα το θαρρος και τον ρωτησα για το θεμα,εξιστορωντας κανονικα το πρακτικο. Ο εισαγγελεας μ ειπε οτι για το θεμα των απειλων,των εξιβρισεων κ των απλων σωματικων βλαβων επειδη υπηρχε αυτο το ζητημα ο Αρειος Παγος γνωμοδοτησε αποφασιζοντας οτι σε περιπτωση υποβολης της εγκλησης μεσα στα ορια του αυτοφωρου για πλημ/κου χαρακτηρα παραβασεις ο αξυπ μπορει εφοσον βρει τον δραστη να συλλαβει κανονικα τον δραστη. Η γνωμοδοτηση ειναι ξεκαθαρη μ είπε κ απο τοτε εφαρμοζεται κανονικα. Επισης μ ανεφερε οτι εμεις δεν εχουμε την ευχερεια να αποφασισουμε να μην το συλλαβουμε,γιαυτο μετα την συλληψη ενημερωνουμε τον εισαγγελεα. Τελος μ ειπε οτι προφανως δεν εχουν ανανεωθει τα βιβλια καποιων. Τα συμπερασματα δικα σας κ ψαξτε το,μην πατε σαν προβατα στην σφαγη. Αν και πιστευω αυτοι που θα βαθμολογησουν θα κοιταξουν την απαντηση απο το βιβλιο που μπηκε το πρακτικο κ θα διορθωσουν.
αυτο ειναι το θεμα..πως δηλαδη θα βαθμολογησουν..ειναι δυνατον να το κοψουν όλο το πρακτικο απλα κ μονο επειδη ,μεταξυ αλλων εγραψε κ πως ειναι αυτοφωρο;
ε ως τοτε θα εχουν βγει ολα πιστευω,γιατι απ οτι καταλαβα βγαινουν ενα ενα..απο αρχες νοεμβρη λογικα θα χουμε τα πρωτα αποτελεσματα
Νομίζω ότι βγαινουν μια και έξω.Απο που μαθαίνουμε τα αποτελέσματα; Αναρτονται στο πολ
Tα αποτελεσματα λογικα θα τα ξερετε ολα σε περιπου ενα μηνα. Βγαινει ενα - ενα μαθημα και θα τα μαθαινετε ειτε με επίσκεψη στον ΑΞΥΠ στην Αμυγδαλεζα, ειτε απο το τηλεφωνο (συνηθως μιλαει συνεχως). Η εκθεση βγαινει τελευταια. Συνηθως βγαινουν πρωτα οι οργανισμοι. Μετα θα σταλουν και μεσω pol. Στη συνέχεια οι επιτυχοντες, θα αναμενετε τη διαταγη του Αρχηγειου για την προαγωγη (αργει λιγο αλλα σας ονομαζει απο την ημερα που βγηκαν τα επισημα αποτελεσματα).
[quote name=Giannoulisboy date=2013-11-05]Τωρα που ειμαι στην δουλεια,πηρα τον εισαγγελεα υπηρεσιας επειδη ειχα το θαρρος και τον ρωτησα για το θεμα,εξιστορωντας κανονικα το πρακτικο. Ο εισαγγελεας μ ειπε οτι για το θεμα των απειλων,των εξιβρισεων κ των απλων σωματικων βλαβων επειδη υπηρχε αυτο το ζητημα ο Αρειος Παγος γνωμοδοτησε αποφασιζοντας οτι σε περιπτωση υποβολης της εγκλησης μεσα στα ορια του αυτοφωρου για πλημ/κου χαρακτηρα παραβασεις ο αξυπ μπορει εφοσον βρει τον δραστη να συλλαβει κανονικα τον δραστη. Η γνωμοδοτηση ειναι ξεκαθαρη μ είπε κ απο τοτε εφαρμοζεται κανονικα. Επισης μ ανεφερε οτι εμεις δεν εχουμε την ευχερεια να αποφασισουμε να μην το συλλαβουμε,γιαυτο μετα την συλληψη ενημερωνουμε τον εισαγγελεα. Τελος μ ειπε οτι προφανως δεν εχουν ανανεωθει τα βιβλια καποιων. Τα συμπερασματα δικα σας κ ψαξτε το,μην πατε σαν προβατα στην σφαγη. Αν και πιστευω αυτοι που θα βαθμολογησουν θα κοιταξουν την απαντηση απο το βιβλιο που μπηκε το πρακτικο κ θα διορθωσουν.[/quote]
Σε ποια γνωμοδότηση του Αρείου Πάγου αναφέρεσαι συνάδελφε;
Μια διορθωση!! Για να ειστε επιτυχοντες θα πρεπει να εχετε τουλαχιστον 10 στην εκθεση και τουλαχιστον 40 μοναδες ΚΑΙ στα 4 μαθηματα ΜΑΖΙ με την εκθεση!!
Ειμαι επιτυχων απο προηγουμενο διαγωνισμο και η εμπειρια των τελευταιων ετων δειχνει πως πραγματι οποιος περασει στην εκθεση και εχει γραψει κατι και στ´ αλλα θα περασει!! Τα τελευταια χρονια δε συμπληρωνεται ο αριθμος της προκηρυξης και οι επιτυχοντες ειναι λιγοτεροι. Αν δεν κανω λαθος εχουν περασει περιπου 4 χρονια απο τοτε που οι επιτυχοντες ηταν περισσοτεροι απο τις ζητουμενες θεσεις και πραγματι μετρησαν βαθμολογιες, αγγλικα κτλ!! Συνηθως οποιος πιασει εκθεση και 40 μοναδες μαζι με εκθεση περναει.
Σε κανα μηνα να περιμενετε τα τελικα αποτελεσματα κ καλη επιτυχια σ´ ολους. Η εκθεση βγαινει παντα ή σχεδον παντα τελευταια !!!